Sådan indretter du din have med farvede havekrukker

Havekrukker

Nogle mennesker foretrækker en hel nøgen græsplæne i haven, som blot skal slås med græsslåsmaskinen, en gang når foråret begynder at komme. Men nogle mennesker foretrækker dog en anden form for forårshave. Nemlig en farverig én. Vi guider dig til at sammensætte de flotteste krukker i forskellige farver, så du kan indrette din have efter dine ønsker.

Mix størrelser og farver

Det bedste råd, vi kan give dig, når det kommer til havekrukker, det er, at du bør købe nogle forskellige størrelser og farver. Det giver et mere organisk udseende i haven, når alt ikke blot er en kopi af sig selv, men kan fremhæve hinandens forskelligheder. Det giver ligeså mulighed for at plante forskellige ting i de forskellige krukker, når du ikke køber den samme størrelse hele vejen i gennem.

Hvis du gerne vil holde det nogenlunde ensformigt i farven, så kan du nøjes med at købe forskellige størrelser af den samme krukke eller helt forskellige krukker, som det lykkes dig at finde i nogenlunde samme farve. Det giver den samme organiske effekt.

Match farverne fra blomsterne i havekrukkerne og havekrukkerne imellem

Hvis du gerne vil indrette din have med farverige havekrukker, så er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring farver. Her handler det om, at bringe både blomsten i krukken og havekrukkens egen farve frem. Men køber du en orange krukke til en orange blomst, så bliver de to elementer meget ensformige. Her bør du da i stedet gå efter en blå krukke til en orange blomst, da de to farver er kontrastfarver, og derfor vil stå mere frem, når de står sammen.

Det sikre valg her er selvfølgelig at gå efter krukker i neutrale farver, hvilket i den grad også kan se charmerende ud i en have. Men vil du gerne have en farverig have, så vær ikke bange for at købe nogle flotte havekrukker med både farve og mønster til din have. Hvis du gerne vil holde en form for stil, så hold dig til et par farver, som du synes går godt sammen. Køb så havekrukker i varianter af disse to eller tre farver. Så får du en farverig have, der også har en form for farvelig konsensus.

Find et stort udvalg af havekrukker

Nu har vi talt om mange forskellige størrelser, typer og farver. Så det giver sig selv, at du nu må ud og lede et stort udvalg af havekrukker i gennem. Heldigvis er der allerede butikker og webshops, der har sådan et udvalg. Her kan du både finde de krukker, du mangler, men du kan også finde inspiration til farver, mønster, typer og størrelse. Og desuden også inspiration til, hvad du kan plante i krukkerne.

Nu er du klar til at indrette din have med flotte forårsfarver, både i dit valg af blomster og krukker. Vi ønsker dig mange gange held og lykke med indretningen af din nye og farverige have.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *